27.10.11

Foreldremøte og innbetaling til lagkasse - VIKTIG

Hei alle foreldre. Vi inviterer til et foreldremøte i klubbstua tirsdag 1 november kl 1730, dvs under første del av treningen til gutta. Formålet med møtet er å informere om treninger, cuper og opplegg fremover samt få input fra dere på den faglige og sosiale delen av fotballen vi tilbyr for 2002-årgangen. Det er viktig at alle møter opp slik at vi får et samlet syn på treningsopplegg og kamper fremover. Hvilke ambisjoner har dere/barna deres? Hva trives de med? Er det noen som er i ferd med å miste motivsjonen/lysten til å være med, og i så fall hvorfor? Hvorfor omrokkerer vi nå snart på lagene igjen?

Vi vil også informere om økonomien vår, herunder hvorfor vi nå samler inn 1200,- for hver spiller til lagkassen. Alle som har vært med i høst og som blir med videre må betale dette. Dere får eget skriv fra oss via mail hvor vi redegjør for hva pengene blitt brukt til i år og kommer til å bli brukt til fremover. Vi deler skrivet ut på foreldremøtet. Så fort dere har betalt 1200,- vil dere motta 2 stk Enjoy-guider (Kåffa's alternativ til dugnader) samt få lov til å fortsatt bli med på treningene gjennom høsten og vinteren.

Vi holder på i ca 45 min før vi går ut og heier på gutta som trener på 11'er-banen.

Mvh
Knut Beckstrøm, på vegne av trenergjengen

1 kommentar:

  1. I etterkant av foreldremøte må jeg komme med SKRYT til trenerne for den kjempejobben de gjør for gutta. Det har vært god stemning på kampene. Trenerne har vært flinke til å SE alle, motivere, og rose. Gutta prater fint til hverandre, og har vært veldig fornøyde og ivrige. Tusen takk, hilsen Jeanette Mellum (lag 1!)

    SvarSlett