4.12.13

OPPSUMMERING HØSTSESONGEN 2013 KFUM 2002 GUTTER PR 8/10-13



TRENINGER – bra frammøte mandager, noe mer varierende søndager, men svært bra oppmøte også søndag da de nye treningsdressene ble delt ut.  Det var selvfølgelig stor stas!  Takk igjen til Bjørn Sørgård (pappa Simon).  Mange bra økter, men vi har ikke helt fått den kontinuiteten i treningene som ønsket – dette bl a pga mange kollisjoner treninger/kamper mandager, avlyst mandagstrening pga kamp for A-laget, avlyst, men likevel ikke avlyst pga nok en A-lagskamp på en mandag – som igjen ble avlyst samme dag.

SERIESPILLET – tilsammen 42 kamper for våre 7 lag i 2002-serien.  I skrivende stund er ikke alle resultatene blitt innrapportert, men rundt halvparten av kampene har gitt seier eller uavgjort.  Mange jevne kamper, få stortap.  Også i høstsesongen har vi hatt med 1 eller flere ekstraspillere i så godt som alle seriekampene.  Det har først og fremst vært spillere fra “noe øvet” nivå som har fått innkalling som ekstraspiller.  Totalt har 26 forskjellige spillere fått minst 1 innkalling som ekstraspiller.  I tillegg, ved seine forfall, har de forskjellige laglederne måtte hasteinnkalle hjelp ved flere anledninger. Det ene laget vi har hatt med i 2001-klassen, har spilt 5 kamper, 4 seire og 1 tap.  Svært fornøyd med at vi gikk seirende ut av 2 kamper mot 2 forskjellige Nordstrand 2001-lag.  22 forskjellige spillere har fått minst 1 innkalling til 2001-kamp.

CUPER – ALLE fikk tilbud om å delta i de to cupene vi meldte oss på – Snarøya Cup 1/9 og 3v3 cup Kjelsås 14/9.  På Snarøya stilte vi med 4 lag, 1 lag i “øvet” nivå og 3 lag i “noe øvet” nivå.  Tilsammen 40 spillere deltok.  For laget i “øvet” nivå ble det bom på nivå ettersom alle de øvrige “øvede” 2002-lagene hadde meldt seg opp i 2001-klassen.  Dermed ble det langt svakere motstand enn det som var forventet.  De 3 lagene i “noe øvet” nivå fikk mye bedre matching i forhold til ønsket nivå.  Totalt flere seire enn tap.  På Kjelsås stilte vi med 27 spillere som perfekt gikk opp i 3 spillere fordelt på 9 jevne lag.  Langt flere seire enn tap.
                                                                                   
TRENINGSKAMPER, tilsammen 6
16/8 blanding alle nivåer mot Bjørndal – 5-5,
30/8 “noe øvet” nivå mot Lørenskog – 0-5,
30/8 “øvet” nivå mot Lørenskog – 7-3,
13/9 “øvet” og “noe øvet” nivå, intern treningskamp – 16-9,
20/9 “noe øvet” og “mindre øvet” nivå, intern treningskamp – 2-0
11/10 “noe øvet” og “mindre øvet” nivå, intern treningskamp. 
Når kampen 11/10 er gjennomført, har ALLE spillerne fått innkalling til minst 1 treningskamp.

INNMELDINGER – 2 nye, hyggelige gutter har blitt med i 2002-“stallen” – Eldin Gerzin og Simas.  Håper disse guttene vil trives hos oss!  Da består 2002-årgangen nå av 67 spillere.

HOSPITERING – Brede, Sverre, Magnus S og Peder har i høstsesongen fått tilbud om 1 ekstratrening i uka med 2001.  Dessverre har det blitt mange kollisjoner mellom disse treningene og kamper for oss.  Derfor får disse spillerne tilbud om noen ekstra treninger til før 4 andre spillere får prøve seg.

OPPVISNING I 3v3-SPILL – 18/8, da A-laget til KFUM møtte Tromsdalen til toppkamp, ble vi i 2002 forespurt om vi kunne underholde publikum i pausen med oppvisning i 3v3-spill.  På forhånd hadde vi blitt enige om at vi ville gjennomføre loddtrekning om å få være med blant de spillerne som møtte til søndagstrening samme dag.  Det ble imidlertid ikke nødvendig med loddtrekning ettersom kun 9 spillere hadde anledning.  Disse 9 – Olaf, Espen, Fredrik, Birk, Peder, Eldin, Magnus S, Jonatan og Elias - fordelte vi på 3 lag – som rullerte på å spille.  Hyggelig med mange positive kommentarer og tilbakemeldinger fra et fotballkyndig publikum!

PROGRAM FRAMOVER – intern cup, også med noe ekstern motstand 12/10, 3v3 cup Hvam 13/10 (privat initiativ vedr påmelding – flere har gått sammen og lagd lag), 9-er-turnering Ullern 18-20/10 (aktuelle spillere har fått innkalling), HamKam cup 25-27/10 (aktuelle spillere har fått innkalling), 7-er-turnering i regi av Nordstrand 9/11 (ALLE kan melde seg på, sjekk blogg), 3v3 cup Gjønnes (Bærum) 16-17/11 (privat initiativ).  I tillegg jobber vi kontinuerlig med å få til så mange treningskamper som  mulig videre utover høsten og vinteren.  Vi vil etterhvert melde oss på flere cuper/turneringer også.

VINTERSERIEN – vi har meldt på to lag til Fjellhamar-vinterserien FKlassene G 12 år 7’er fotball (2 x 25 min). Hvert 7’er lag får minimum 6 kamper (fortrinnsvis 2 kamper pr. kampdag), spredd utover helger i perioden fra begynnelsen av januar til slutten av mars 2014.

FUTSAL – vi er svært skuffet over å ha blitt forbigått når det gjelder påmelding til futsal-serien gjennom vinter-sesongen.  Vi har rett og slett ALDRI mottatt tilbud om å få være med!  Vi vil så langt vi kan prøve å bøte på dette.  Som forrige sesong, vil vi gjennomføre flere futsal-treninger i KFUM-hallen.  Forhåpentligvis vil vi også få til å arrangere en futsal-turnering eller to.


På vegne av trenerne, André og Erik O

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar