9.11.12

RAPPORT KFUM 2002 GUTTER PR 6/11-12


Hei alle sammen!
Da er vi for alvor i gang med ny sesong!   Intern-cupen på høsten ( i år lør 27/10) markerer slutten på foregående og begynnelsen på neste sesong.
Takk for et effektivt og konstruktivt foreldremøte – og hyggelig sosial samling!
Minner  om at vi nå har treninger tirsdager og onsdager kl 1730-1900, på kunstgresset.
Vi som trenere har selvfølgelig et stort ønske og en klar ambisjon om at klubben KFUM skal være et godt sted å være – for alle.  Med et fantastisk kunstgressanlegg og KFUM-hallen i umiddelbar nærhet er det et stort håp om at dette skal være det viktigste oppvekstmiljøet for våre gutter.
Vi i trener-teamet prøver hele tiden å oppmuntre til og legge til rette for at guttene kan møtes på banen så ofte som mulig – også utenom faste treningstider.  Uorganisert aktivitet på eget initiativ på banen er helt avgjørende for å kunne utvikle seg som fotballspiller, men enda viktigere er det at guttene får gode fritidsvaner.  Derfor er det svært gledelig å registrere at 15-20 2002-gutter fra 4-5 forskjellige skoler er på banen mange ettermiddager/kvelder og de aller fleste helger.  Men vi håper på enda flere!  Et ferskt eksempel som viser at vi er på rett vei – forrige helg, 3-4/11, var 10-15 2002-gutter på banen hele helgen – og tok pauser i hallen for å se A-laget spille futsalkamper.
Mange av guttene har for lengst begynt å etterspørre 3 treninger pr uke.  Det er forhåpentligvis ikke lenge til vi har det.  Med så mange fotball-glade gutter  er det selvfølgelig veldig inspirerende for oss trenerne å stå på litt ekstra utover faste treninger, seriekamper og noen cuper.  Siden slutten av august har vi i tillegg til 2 faste treninger i uka, seriekamper og cuper arrangert 9 treningskamper i 7-er fredagskvelder og 3 futsal-treninger i KFUM-hallen (helgen 13-14/10).  Alle treningskampene 7-er har vi fått ordnet gratis, mens futsal-trening inne må vi betale for.
Når vi får ekstern motstand i 7-er, kaller vi inn 10-12 spillere, mens når vi har intern-kamper, kaller vi inn 20-24 spillere.  Innkallingen går på rundgang der vi prøver å finne riktig nivå for den enkelte spiller. 
Når det gjelder futsal, har alle fått tilbud om en 2-timers-økt lør 20/10 eller søn 21/10.  Så langt har 9 spillere deltatt i futsal-serien søn 28/10, mens 9 nye spillere var med søn 4/11.
De aller fleste av 2002-guttene har siden slutten av august blitt innkalt til 3-4 økter 7-er og/eller futsal – som et ekstra-tilbud.
Vi i trener-teamet er svært glade for alle positive tilbakemeldinger – det varmer!  Dessverre er det likevel noen få – forhåpentligvis basert på misforståelser – som føler at deres sønn har blitt forbigått eller glemt.  Det synes vi selvfølgelig er svært trist! 
Vi håper nå at mer jevnlig og bedre informasjon fra oss trenerne heretter vil kunne rydde unna det som måtte være av misnøye og misforståelser.
I begynnelsen av desember vil vi komme med neste rapport vedr treninger, treningskamper, futsal etc.  Vi skal så nøye som mulig bl a informere om hvilke spillere som har blitt innkalt til hvilke arrangementer.
VIKTIG!!!  Det gjelder heldigvis ikke mange, men det er fortsatt et problem at enkelte hverken møter eller melder forfall når de blir innkalt til f eks en treningskamp.  Det sier seg da selv at vi kunne ha hentet inn en annen spiller i steden  hvis vi hadde mottatt forfall.  I verste fall – hvis det er flere som ikke møter uten å melde forfall – må vi kanskje avlyse en treningskamp fordi vi er for få spillere.  Ekstra pinlig ville det ha vært hvis vi har invitert ekstern motstand en fredagskveld.  Et eksempel – fre 28/9 var 24 spillere innkalt – kun 15 møtte!  Flere av de 9 som ikke møtte, meldte ikke forfall!
Gjør også oppmerksom på at det er veldig tidkrevende å planlegge en treningskamp.  Administrasjonen må kontaktes for å få vite om banen er ledig.  Motstander skal kontaktes og gis tid til å komme med en tilbakemelding.  Innkalling av våre spillere og eventuell håndtering av forfall og innkalling av ekstra spillere for de som har meldt forfall.  Derfor kan det tidvis bli noe kort varsel, men vi jobber hele tiden med å få klarhet i tilgang på bane, motstander etc så fort som mulig.
Ny rapport kommer altså i begynnelsen av desember.

På vegne av alle trenerne,
Andre og Erik

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar