23.11.12

Trenermøte - referat


Vi fikk opprettet en sosialkomite som i første omgang består av kontaktperson Hilde Sandstad, Terje L Pederesen, Siri Berntsen, Berit Solhjem, Pål Songe og André M. Her er vi absolutt åpne for at flere blir med – dere kan kontakte Hilde eller meg om dette er noe dere kan og vil være med på. Jeg vet at det er flere av dere som gjerne vil og har mulighet til å være med.
En av våre første oppgaver blir juletrefesten lørdag den 5.jan kl.15-17  i KFUM-hallen G.2002 og J.2002 er ansvarlig for personell sammen med Eivind Årnevåg – her vil vi etterhvert få nærmere info, men sett av lørdag 5. Jan.


Det ble satt ned en sponsorgruppe som skal arbeide mot et mål – få/finne muligheter til at 2002-lagkassen kan bli styrket. (Ingen summer for små eller store). Her må vi tenke stort og sprøtt og lite og enkelt – en dugnad eller ti, salg av sponsorplass på draktene våre (der har vi muligheter til å tjene penger direkte til laget), sponset overtrekksdrakter, bager o.l. , et bidrag/en donasjon fra en stolt bestefar ....??? TENK BÅDE I OG UTENFOR ALLE BOKSER. Gruppen er nå bestående av Bjørn Sørgård, Kari Janne R Ikdal, Sten R Eek, Lars Martin D og André M. Her er det også rom og ønskelig at flere kan  og vil være med.Vi kan i første omgang ha en liten brainstorming via mail om hvordan vi raskt kan få laget og sendt ut en presentasjon av oss som produktet -KFUMG2002 som vi skal selge. Her er det også velkomment med meninger, ønsker og helt konkrete tanker vedrørende å kunne bidra – kontakt meg.


Det ble vurdert en overnattingstur i løpet av vår/tidlig sommer (2013). Et utenlandsopphold ble tenkt for ambisiøst i første omgang – bedre å ta det gradvis med å reise på en cup/treningsleir innen rimelig avstand – noen alternativer vurderes.


I anledning avslutning av 7-er fotball (2014, evt 2015 om NFF velger å utvide 7-er fotball med ett år) – er tankene å få til en utenlandstur – med San Sebastian i Nord Spania som et tenkt alternativ.

Forslag til kvelder med fotballteori kombinert med sosiale sammenkomster med fotballklipp og foredragsholder.

Utviklingssamtale med hver enkelt spiller – for å kunne sette seg mål og få hjelp til å nå dem.


Mvh Trenertamet 2002

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar