23.11.12

Treninger - orden - struktur


TRENINGER
Hei, alle sammen!
Guttene våre begynner å bli større!  I en prosess hvor vi trenerne har snakket mye sammen, etter tilbakemeldinger fra dere foreldre/foresatte – og tydeligere retningslinjer fra KFUM sentralt (Sportslig utvalg), har vi et sterkt ønske og en klar ambisjon om å heve kvaliteten på alt vi gjør – både sportslig og sosialt.
Det meste er og har vært veldig bra, men vi håper og tror at med noen enkle grep vil kvaliteten på det vi gjør, bli enda bedre.
For å få til dette, trenger vi støtte og oppfølging fra dere foreldre/foresatte med utgangspunkt i noen punkter.
Først – våre to treninger tirsdager og onsdager BEGYNNER kl 1730.  Derfor bestemte vi på et trener-/ledermøte i går 20/11-12 at alle heretter møter SEINEST kl 1720 – både spillere og trenere.  (Unntaket er de som kommer direkte fra håndballtrenin g onsdager).  Å leie kunstgressbanen, særlig i vintersesongen, er som kjent dyrt, og vi ønsker å benytte tiden så godt og effektivt som mulig.
Videre har vi allerede begynt å snakke med guttene om struktur og orden i forbindelse med treningene.  Disse punktene vil vi at dere foreldre/foresatte minner guttene på med jevne mellomrom – punkter som er viktig i generell oppdragelse også! 
Alle sykler settes utenfor KFUM Arena (eget sykkelstativ til dette)                            
Alle legger bager, drikkeflasker etc ved utstyrsboden når vi har trening på 7-er-banen (inne i boden    ved regnvær)
Alle legger bager, drikkeflasker etc ved innbytterbenk/speaker-bod (under tak) når vi har trening på 11-er-banen
Alle kommer raskt til samlingsstedet, kommer raskt til ro, holder baller i ro, lytter og følger konsentrert med når trenerne kommer med beskjeder/instrukser.
Alle treninger avsluttes 5 minutter før (dvs kl 1855) hvor alle hjelper til med å rydde vekk småmål, markører etc slik at vi har forlatt banen før neste trening som starter presis kl 1900.
Etter hver trening vil vi heretter bruke 5-10 minutter på noen enkle tøyningsøvelser, ved tribunen fram til ca kl 1910.
Håper på et godt samarbeid!

På vegne av alle trenerne,
Knut, André og Erik

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar